Oproep: Vrijwilligers / hulp gezocht voor Jelle’s Knikkerbanen!

OPROEP: (for Dutch only)

Vrijwilligers / hulp gezocht voor Jelle’s Knikkerbanen!

Ik (Jelle Bakker) zoek hulp voor het bouwen en organiseren aan mijn knikkerbaan projecten waaronder het houden van grote knikkerraces, het filmen / video bewerking, en uiteraard meehelpen met grotere projecten. Ik werk sinds kort samen met http://www.mediadrome.nl . Door het grote succes van mijn Youtube kanaal kom ik tijd tekort om goede events te organiseren.

Taken:

  • Helpen met de opnames en video bewerking
  • Helpen met het bouwen van nieuwe knikkerbaan projecten
  • Helpen met het organiseren van knikkerraces op bijvoorbeeld Klimduin te Schoorl, maar ook andere locaties.

Eisen:

  • Genoeg vrije tijd op doordeweekse dagen
  • Goede creativiteit voor het verzinnen van nieuwe ideeën

Locatie:

Nijmegen E.O.

Mijn studio zit in Nijmegen in winkelcentrum de Molenpoort, in Tante Hannie (naast Coop supermarkt).

Bij interesse gelieve contact op te nemen.

 

 

Geef een reactie