Knikkerrace klimduin Schoorl 2017

OPROEP: (for Dutch only)

Vrijwilligers / hulp gezocht voor nieuwe knikkerrace op het klimduin te Schoorl!

Binnenkort ga ik (Jelle) weer naar het Klimduin om nieuwe zand knikkerraces op te nemen voor mijn Youtube Kanaal. Wat extra hulp is gewenst, als je het leuk vind om een fantastische knikkerbaan in het zand te maken dan is dit je kans!

Update: We gaan een nieuwe datum binnenkort plannen, het is afhankelijk van de weersvoorspellingen. Ik wacht eerst een regenachtige periode af omdat anders het zand te droog is.

De locatie is de Klimduin aan de Oorsprongweg (Bregtdorp), tussen Schoorl en Groet in. Deze klimduin is VEEL rustiger zodat we ongestoord te werk kunnnen. Ook is deze klimduin wat hoger dan in Schoorl.

Tijdstip: Maken we binnenkort bekend
Locatie: Klimduin Bregtdorp (tussen Groet en Schoorl in) nabij kruising met Oorsprongweg en Koningsweg (Dus NIET de bekende klimduin!)
Leeftijd: Nvt
Kosten: geen (alleen reiskosten en evt lunch)

Een beetje creativiteit is gewenst om een mooi knikkerbaan parcours van meer dan 200 meter te maken. Ook een redelijk goede conditie is gewenst gezien we meerdere keren de duin beklimmen.

Benodigdheden:

– Schepje of houten blok (om de baan zelf te maken en glad te strijken, ik geef uitleg)
– Plantenspuit (om uitdroging van de baan te voorkomen)
– Vlaggetjes en/of mini spandoekjes (kun je zelf maken) voor langs de baan (maar ook als afbakening)
– De knikkers heb ik zelf al, maar als je een lievelingsknikker heb kun je die uiteraard meenemen (ik moet wel kijken of die geschikt zijn)

We trekken een volle dag ervoor zodat we ook meerdere banen kunnen maken (voor meerdere video’s op youtube), maar een halve dag kan ook. We gebruiken een smalle strook van de klimduin zodat de andere recreanten er geen of zeer weinig last van hebben. Uiteraard ruimen we de spullen na afloop op en wordt de klimduin schoon en netjes achtergelaten.

Bij interesse graag reageren! Dan houden wij contact.