Clubknallers knikkerbaanJelle werd uitgenodigd om mee te helpen een knikkerbaan voor de Plus Clubknallers actie te maken met de speciale clubknallers knikkerbaan onderdelen die de klanten krijgen bij elke 15 euro aan boodschappen bij alle Plus Supermarkten in Nederland. Clubknallers zijn knikkers met daarop de logo’s en mascotte’s van alle voetbalclubs uit de Eredivisie, ook bestaat er een knikker die licht geeft in het donker.

Knikkerbaan in plus koelhuis

De knikkerbaan in Plus Koelhuis te Bergschenhoek bestaat uit de groene achtbaan-achtige rails en is ondersteund met k’nex en haken die aan het plafond zijn bevestigd. Een lift van k’nex brengt de knikkers weer omhoog naar de start waar 2 route’s starten, de rechter baan slingert via een winkelmandje in allerlei richtingen naar beneden,de linker baan gaat via een omweg naar de tornado trechter en komt in de andere baan uit en eindigt benedenaan de lift.

Status: Afgelopen (gedemonteerd)

Specs:

  • Aantal route’s: 2
  • Aantal knikkers in omloop: 10
  • Bouwtijd: 6 uur
  • Hoogteverschil: ongeveer 100 cm
  • Leuk feitje: Je hebt €23.518,37 aan boodschappen nodig om genoeg baandelen te krijgen om deze baan na te bouwen (deze baan bevat geen lange baanstukken).

[nggallery id=11]
Op de volgende pagina staan tips voor clubknallers knikkerbanen.